ClassFM MorningShow teljes adás 2013 09 25 CHEMTRAIL El?zetes!, Bot Zoli interjú


Tetszett? LiKE! Még többet? Iratkozz fel! Megosztod? Köszönöm! ················Leírás lentebb················· Az adások minden nap 12:00 és 16:00 között érk…

3 thoughts on “ClassFM MorningShow teljes adás 2013 09 25 CHEMTRAIL El?zetes!, Bot Zoli interjú

 1. KayDprogressive

  A butaságot általában titkolni szokták,de úgy látszik manapság mégis trendi lett, hogy az emberek felvágnak vele,mennyire nulla ismeretekkel rendelkeznek meteorológiai és fizikai ismertek terén,ráadásul még a logika sem er?sségük.
  Az ország analitikai laborjai? napi több száz környezeti mintát elemeznek,legalább egy hiteles elemzést mutasson már végre valaki,ami igazolja a növekv? alumínium és bárium szennyezést!Annyira jó lenne már látni egy ilyet!Hol van akár egyetlen pilóta aki bevall mindent?

  Reply
 2. Csaba Bíró

  Sziasztok Balázs, Jani és Feri! Köszönöm Nektek, hogy már eljutottunk odáig, hogy vééégre valaki kibeszéli a fejünk felett zajló dolgokat! Ferinek szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy feloldjam a chemtrails-el kapcsolatos kételyeit (utána lehet járni): 1.) azok a bizonyos repül?gépek nem szerepelnek a radarokon, azaz nincs azonosító számuk! 2.) minden? logikával ellentétben közlekednek, figyelmen kívül hagyva a “lég folyosókat”. Legyen szép napotok! :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*