GOEDEMORGEN NEDERLAND met Chemtrails


Ooit nog een helder blauwe lucht gezien, de laaste jaren? Wat zijn al die strepen toch in de lucht? Vanochtend werd ik wakker, ik bedoel, echt ontwaakt! Heb jij de laatse jaren ook onverklaarbare klachten? Ademhalingsmoeilijkdeden, droge ogen, vergeetachtigheid, hartkloppingen, tintelende lippen, huiduitslag en onverklaarbare vermoeidheid? KIjk eens omhoog! Vind jij dit normaal? Die strepen zijn CHEMTRAILS en ze zijn levensgevaarlijk…. Informeer waarom op zonnige dagen tegenwoordig al advies wordt gegeven om vooral binnen te blijven en ramen en deuren gesloten te houden. Zijn we straks allemaal gedoemd om in onze hokken te blijven en is het alleen verantwoord om naar ons werk te gaan? Waarom stelt er niemand vragen in de kamer over deze strepen? Waarom laten we ons met een kluitje in het riet sturen? Informeer jezelf op: imageevent.com

25 thoughts on “GOEDEMORGEN NEDERLAND met Chemtrails

 1. TheOneAndOnlyMichel

  Kijk naar youtube video serie startende op watch?v=lF725OdXxWM (copy paste dit achter the normale youtube punt com adres boven in je browser). In het covenant staat duidelijk dat men de lucht voor ons giftig wil maken, ons voedsel en ons water.

  Reply
 2. CoshidaMedia

  Goed, inmiddels geven steeds meer overheden toe dat dit gebeurd. Het is onze overheid, democratisch gekozen door het volk. Zij werken voor ons en je zou dan toch mogen verwachten dat ze geen geheimen hebben en niets doen zonder toestemming van het “volk”. Waarom gaan we er blindelings vanuit dat overheden het beste met ons voorhebben. terwijl als je om je heen kijkt je wel iets anders ziet, laatste voorbeeld Japan…

  Reply
 3. backtoindia1

  ik heb een brief naar onze regering gestuurd en antwoord gekregen.het bestaan werd erkent en er is mij uitgelgd dat groen links zich in ieder geval in gaat zetten…

  Reply
 4. backtoindia1

  Ik heb nu ruzie met vrienden over deze kwestie.het is een grof schandaal dat we worden besproeid, dag in, dag uit, dankzij de n.w.o……Dacht dat mijn vrienden ook kritisch waren, maar helaas…hengelo is verloren…….heb 5 jaar in India gewoond, daar was het zo mooi, helderblauwe luchten….nederland is verloren….

  Reply
 5. 76oudorper76

  de meeste zijn gewoon aan het slapen en willen maar niet wakker worden,
  vandaag zag ik dit ook al in alkmaar
  de echte terroristen zijn de gene in leiding

  Reply
 6. nesterisagod1776

  Chemical Trails, Chaff, Chemtrails – Whatever you want to call them. They contain Barium Oxide and Aluminium Oxide, both are toxic to humans. Are you a Human? Then you might want to be concerned. Also, Morgellons disease or Morgellons syndrome might come from said trails. Sadly, most doctors will call your crazy or delusional if you explain symptoms of Morgellons. (Fibers under skin, feeling of something crawling, biting, scratching at you under your skin, persistent skin lesions…)

  RESIST

  Reply
 7. NLAnonymous

  Goed werk! Film die chemtrails en vraag je politiek vertegenwoordiger wat het is. Idd niemand wil het zien, maar blijf vooral deze films uploaden. Dateer ze met plaats, buienradar en seismische activiteit is ook goed om bij te houden. Een ding is zeker, er worden dingen verborgen.

  Reply
 8. kroikye

  Ik heb een brief op mijn kanaal gericht aan willekeurige artsen, over deze vliegtuigstrepen. Als je wilt kun je hem kopieren en ook een paar keer versturen, mits je je kan vinden in de Inhoud natuurlijk.

  Groet

  Reply
 9. CoshidaMedia

  wat ik probeer te zeggen is dat ik toen ook al zag dat het zo niet door kon gaan. Het verandert alleen veel te langzaam. En ja de regeringen zijn niet zuiver, daar kun je ook niet op vertrouwen. Daarom vertrouw op jezelf en doe je best. Mijn ervaring is dat je je hart moet volgen en je je het beste kan richten op het positieve, hoe jij het ziet en daar op te focussen en dat waar te maken.
  Ieder doet zijn deel, zoals ik met mijn filmpje de vraag opriep.

  Reply
 10. alpergumussu

  @CoshidaMedia jha en dan komt de holocaust dan hebben we daar nix meer aan dan telt mijn wijsheid niet ik zal niet door het leven gaan en denken dat mijn kinderen en kleinkinderen zullen leiden onder onze regeringen die ons zogenaamd veiligheid bieden met de gedachte dat ik er misschien wel iets aan kan doen..

  Reply
 11. CoshidaMedia

  hey ik ben al 53 en ik zag dat ook al toen ik 14 was. Vind je eigen weg, doe je eigen ding. Waar jouw passie ligt en denk daarbij ook aan de rest van de mensheid.
  Vertrouw op je eigen wijsheid, die jij moet doorleven.

  Reply
 12. alpergumussu

  society is een joke ik ben pas 14 maar ik ga niet op groeien om te zien waar de wereld naartoe gaat ik wil en zal grote dingen in deze wereld..

  Reply
 13. CoshidaMedia

  @DeJewelsMusic
  Van alles……helaas. Er is heel veel goede documantatie op het net inmiddels.
  Gewoon even googlen. Groetjes,
  Cora

  Reply
 14. iscommunity

  Kijk de nieuwe “wetenschap in beeld” editie van Juli. Hierin staat exact uitgelegd waarom men deze chemtrails met Jodium Oxide gebruikt, en hoe dit ook gebruikt is tijdens de Olympische spelen in Beijing om de lucht mooi blauw te houden!!

  Deze techniek is geen geheim meer, regeringen zeggen het gewoon eerlijk. China heeft zelfs beloofd haar watervoorraad in het land met 5 miljard kubieke meter te verhogen dmv de injectie van wolken. Wakker worden kinderen!

  Reply
 15. 7runescape4life7

  Och Och, wat ben je toch zielig. Doe normaal, je schreeuwt allerlei onzin. Geef mij een reden waarom de regering dit zou doen, zou de regering ons dood willen? En wat zouden ze daar mee opschieten, dan hadden ze geen slaven meer. En reken de’r maar wel op dat er genoeg manieren zijn om ons dom te houden, kijk maar naar jouw. Aanstellerij dit.

  Reply
 16. MrMinutemen

  Goed werk!! een voorbeld van onze politiek: nadat ik via live tv/webfeed getuige was van een massamoord in internationale wateren door israeli comandos, vroeg ik halsema of de EU/nederland mischien niet iets moest doen… haar antwoord: tja ,we kunnen niet alle landen zomaar binnenvallen.. in utrecht sproeien ze met meerdere vliegtuigjes heel de dag.. LOVE!!!!

  Reply
 17. CoshidaMedia

  @klokkenluider911
  Is dat een verrassing? Ik interesseer me voor veel zaken. Vreemd toch dat zoveel mensen maar aannemen dat je dom bent als je met sex bezig bent….terwijl het wetenschappelijk bewezen is dat mensen die meer aan sex DOEN ook daadwerkelijk slimmer zijn. Soms is het genoeg om de vraag te stellen….

  Dank je wel voor je berichtje hoor!

  XXX, Cora

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*