NWO controls the Dutch Sheople.


New World Order on the rise in the Netherlands. nwo alex jones new world order conspiracy netherlands bilderberg beatrix balkenende bos wilders sheeple 9/11 inside job illuminati freemason police state fascism power global government shadow government trilateral commission rotschild rockefeller zionism royal dutch shell oil afghanistan iraq warcrimes bush obama micheal jackson financial economic false flag pandemic virus flu peter schiff david icke richard celente ron paul infowars.com infowars prisonplanet money bankers scam surveillance poisoned chemtrail fluoride aspertam food genetic modification bees eu treaty lisbon ireland vote no rise against the machines

25 thoughts on “NWO controls the Dutch Sheople.

 1. Kruizlinx

  Dit plan van toezicht, beperkingen, KEUZES/dus geen vrijheid -_-, obligaties, verplichtingen, is allemaal beslist door een groep blanke, corrupte, zakenmannen(de bovenste 1%)! Ik heb me verdiept in de Bilderberg, Rotschild foundation, JP Morgan, en al die grote zakenindustries, en de signalen zijn overduidelijk! Alle banken gaan neer, verzekeraars worden beperkt, oliemaatschappijen worden overgenomen, evenals electriciteitbedrijven! Ik zie de hoop ook niet meer zitten:) Maar een geweldige vid!

  Reply
 2. tipmaster

  @Flacksh0t nee dat is het niet want dat hebben ze in afrika ook. mensen voeden elkaar op. negatief of positief.
  mensen moeten weer kracht vinden een hou vast. het systeem is zo corrupt als het maar kan in welk land dan ook, we zijn slechts een pionnetje van de staat die domgehouden worden, wij hebben het recht om dingen te weten. en oja er zijn zoveel dingen waar wij niks vanaf weten. darom zou ik willen dat mensen hier wakker worden.

  Reply
 3. dnvr3

  @MagdaThomas Mooi Andwoord,het gaat er niet om wat voor geloof of huidskleur je hebt we delen het zelfde leed samen,jammer genoeg worden mensen die zo denken afgewesen in de politiek,tevens om het volk rustig te houden wordt er groot schalig gebruik van fluoride gebruikt, zoals in onz water en tampasta wat kan zorgen voor hermonialen aandoeningen ( mensen worden lijdzaam ) protesten neemen dus ook af.

  Reply
 4. MagdaThomas

  Tja zelf nadenken he, daar heb ik dit filmpje niet voor nodig, niks gezien wat ik nog niet wist…en wat is dat gezeur over religie? Dat is toch iets voor tussen de kamermuren? Laat mensen in hun waarde, geloof is iets heel persoonlijks..evangeliseren is dom en ongepast in deze context.

  Reply
 5. ration2012

  De flat hier staat ook vol met camera’s.
  Tien jaar geleden toen ik hier kwam wonen grapte ik: ‘Oh een open gevangenis,’ welnu is het dus echt een open inrichting geworden.

  Wat je hier kunt doen? Werken, in de file staan, boodschappen doen en wachten.. wachten totdat je oud bent. ‘Oh, maar je kunt toch lekker TV kijken ‘s avonds en af entoe lekker avontuurlijk naar Center Parcs?

  Ach ja, mensen vinden het nu eenmaal heerlijk zo… Ze willen dit echt.

  groetjes,

  rantsoen2012 :)

  Reply
 6. Thebeastcalledmydong

  Overdreven onzin… waar mensen zich druk over maken, voor een lid van de “onderdrukte massa” vind ik dat ik geweldig leef.

  Reply
 7. nederwiet1

  we hebben al lang niks meer te vertellen…dat gedoe met die somaliers…gaat nog meer gebeuren…schuldig tot het tegendeel bewezen is…project indect….internet taps….big brother is winning…wacht maar tot het begrip terrorisme wordt verruimd….

  Reply
 8. BroodjeEend

  het is waar dat er veel mis is in de (inter)nationale politiek en met de corrupte globale elite; zo ook de bubbel van het te ver doorgevoerde kapitalisme. MAAR: mensen, besef wel dat dit soort videos net zo goed propaganda zijn. Ik zou zeggen lees je in over wat propaganda precies inhoudt en school jezelf in de kunst van het kritisch denken. maar ga alsjeblieft niet mee in de achterlijke denkbeelden van alex jones e.d. Deze mensen hebben baat bij het bashen van de gevestigde orde…

  Reply
 9. NSOG

  het is een schande zogenaamt
  terreur in nl je moet met id lopen
  vinger scan!! alles word duurder en dan bedoel ik verdubbeling in een jaar
  tijd !laten we niet over belasting praten !!
  en beatrix die boven het kabinet zit niemand valt haar lastig
  terwijl zijn bij de bilderberg groep zit !!!zijn en haar en haar 300 vriendjes draaien de werld geen wonder dat we alles goed keuren wat slecht voor onze vrijheid is !!maar ik wil weten wanneer is het genoeg wantals jenunietboos

  Reply
 10. barthoedemaker

  @Delta40886 alles wordt digitaal = totale controle ! Tjah ik zie het ook, en gelukkig zien steeds meer mensen het in.. maar er wordt niet openbaar over gesproken…tot het een keer goed misgaat. Het is begonnen toen de EU en Euro kwam !

  Reply
 11. mocroroosje18

  @DiabloDSign Daarom is dat (muziek luisteren en alcohol drinken) in de Islam verboden. Ik zeg je.. de Islam is de enige waarheid in deze wereld, het is van God zelf afkomstig en daarom wordt het zo zwaar bestreden. De hetze tegen de Islam is al langer dan 9/11 aan de gang. Ten tijde van de profeet vzmh, werd hij in het begin vervolgd, meerdere moordpogingen op hem en voor wat? VOOR DE WAARHEID! Toen hij eenmaal de macht had, – analyseer de geschiedenis maar!, maakte hij daar geen misbruik van!

  Reply
 12. Xandrino

  @philateliceun

  ik praat maar reageer niet? zit je weer aan de crack? want ik snap niet wat je bedoelt…

  Reply
 13. xxtwinstarsxx

  Awakening (bewustworden en stoppen met hebzucht, afgunst, haat, nutteloze discussies (elkaar niet in waarde laten) OGEN OPENEN en zien dat we idd al die tijd Sheeple zijn geweest. Niet boos worden of bang maar BE LOVE naar jezelf en de ander te ALLE tijden What would LOVE do! No nonsens

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*