Vegyi permetezés – így néz ki egy chemtrail gép belseje


Volt id?, mikor a felh? volt az egyetlen fehér dolog az égen… http://www.truehealthfacts.com/chemtrail-page.html facebook: http://www.facebook.com/pages/St…

11 thoughts on “Vegyi permetezés – így néz ki egy chemtrail gép belseje

 1. oroatti

  Hiszem is, nem is! De, ha én valami hasonló? disznóságra készülnék, biztosan nem vinném a gépet olyan magasra, hogy kitudjon csapódni az általam kipermetezett vegyszer a légkörben. Miért? Mert, nem akarok lebukni!!! Szerintetek életszer? ez a dolog így? lemérgezlek benneteket, és mindennek látható jelét is adom. Hmmm?

  Reply
 2. GoyimPrideHungary

  Azok az igazságszkeptikusok, akik még mindig kételkednek a fent látottakban? keressenek rá az alábbi filmre itt a youtube-on:

  Mi a fenét permeteznek ezek? Chemtrails (vegyi csíkok) összefoglaló vizsgálat!

  Reply
 3. csaba csaba

  Nem kizárt? hogy az ufo tevékenységek fele nem csak idegen jelleg? hanem EMBERI EREDETT?!
  A földön bizonyos hatalmi csoportoknak technológiai f?lénye van ember társaikkal szemben!
  De ezt a tényt egy tudatos ember úgy kezeli hogy semmi baj majd a teremt? az emberek közti nagy fölényt és lemaradást egy csapásra lerendezi!
  Szóval kedves ember társaim a játéknak nemsokára vége minden oldalon!
  Karácsonyra mindenki megkapja az ajándékát!

  Reply
 4. curelove29

  mit vártok? a barátok köztön meg a y faktoron szocializálódott népt?l? döglenek mint a legyek. hagyják? igen, hagyjuk magubnkat.

  Reply
 5. GoyimPrideHungary

  A probléma az, hogy ez egy kicsit? összetettebb probléma. Minden NATO országban permeteznek a helytartótanácsok (szándékosan nem kormányokat írok) tudtával és hallgatólagos beleegyezésével. A háttérhatalom szerint túl sokan vagyunk; kevesebb, mint egymilliárd földlakóval könnyebben tudnának világkormányt alakítani. Az egyetlen fegyver a kezünkben a nyilvánosság ereje. Beszéljünk err?l, tájékoztassuk szeretteinket, barátainkat. Ez mindannyiunk KÖZÖS ügye, nem lehetünk tétlenek!

  Reply
 6. Tuth33

  2 vadász felszólítja a leszállásra, ezután kihallgatás. Abban az esetben ha? lenne légvédelmünk…. Amúgy ami rajta van vegyi anyag úgyis a pofánkban köt ki ezért ha eggyel kevesebb az csak jó nekünk…. Minden esetre valamit tenni kell….

  Reply
 7. GoyimPrideHungary

  Minden normális embernek ez az els? gondolata. Mindketten tudjuk, hogy ez nem kivitelezhet?, ill. ez nem a megoldás. Amit tehetünk az az, hogy felhívjuk erre a problémára minél több embertársunk figyelmét, válaszokat követelünk minden elérhet? fórumon. Az emberek annyira közönyösek, hogy az hihetetlen! Kezdetben? ezen kell változtatni! Nem szabad hagyni, hogy a többi ember semmittevésével cinkosan asszisztáljon az immunrendszerünk és term?földjeink módszeres tönkretételéhez!

  Reply
 8. jozsefkacsa

  Ya es akkor amikor lezuhan es folrobban akkor az sokkal jobb lesz mert a foldon felrobbanva az Aluminum Chloride tomenyen nem artalmas mi? Ha ha ha Jo otlet tenyleg!Szerintem meg varjunk? amig a”Ciganytabor az Egbe Megy”es akkor vegyuk ra oket hogy vigyek magukkal a Chemtrail spreyelo gepeket ahova mennek az egbe!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*